← terug naar overzicht

Vacature - Maintenance Engineer (Hoofddorp)

Weet jij als Maintenance Engineer onze klanten op de juiste manier te adviseren over het uit te voeren onderhoud? Vind je het leuk om dit op basis van risicoanalyses te vertalen naar een praktische uitvoering, waardoor je samen met je collega’s de ÆVO klanten tevreden kunt houden? Dan zoeken wij jou bij ÆVO!

Als Maintenance Engineer bij ÆVO werk je actief met onze service technici, werkvoorbereiders, service coördinatoren en projectleiders om onze klanten te ondersteunen en adviseren op het gebied van Asset Management. Hierbij gaat het om infrastructurele kunstwerken zoals bruggen, tunnels, sluizen en gemalen. Je werkt graag mee tijdens de uitvoeringsfase van het beheer en onderhoud. Ook zet je graag je tanden in een storing of een optimalisatie van een onderhoudsconcept! Het werkt van een Maintenance Engineer bij ÆVO is dan ook behoorlijk veelzijdig.

Wat doe je verder precies in deze rol?

·        Het opstellen, implementeren, beheren en optimaliseren van onderhoudsconcepten.

·        Toepassen van life cycle analyses, risicoanalyses, TCO berekeningen en haalbaarheid analyses.

·        Inrichten en ontwikkelen van onderhoudsbeheersystemen/ onderhoudsmanagementsystemen.

·        Monitoren, beheren en analyseren van asset data.

·        Je rapporteert, informeert en adviseert de klant over storingen en resultaten uit onderhoud en inspecties.

·        Proactief opzetten en doorvoeren van verbetervoorstellen met betrekking tot de inzetbaarheid en prestatie van assets met behulp van KPI's.

·        Samenwerken met collega’s, leveranciers en klanten.


Functie eisen

Voor de rol van Maintenance Engineer heb je een afgeronde technische HBO opleiding (WTB, Elektro) met als pré een opleidingsrichting maintenance en/of asset management. Voor deze functie is het belangrijk dat je bekend bent met FME(C)A en RCM faalwijzen- en gevolgenanalyse. Bovendien heb je kennis van Excel, TPM, en OEE en ervaring met testen en commissioning.

Als persoon neem je graag initiatief en weet je slim te anticiperen in verschillende situaties. Je bent organisatorisch en analytisch, waardoor je goed om kunt gaan met details en planningen. Tevens heb je ervaring opgedaan in de praktijk als monteur. Daardoor begrijp je welke impact jouw keuzes teweegbrengen. In jouw werk vind je het leuk om verantwoordelijkheid te kunnen pakken in het team waarmee je werkt.


Aanbod

Wanneer je bij ÆVO komt werken als Maintenance Engineer staat jouw individuele ontwikkeling centraal, waardoor je veel kansen krijgt op het gebied van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Aandacht voor de persoon staat bij ons centraal. Er zijn veel evenementen waarbij je kennis kunt maken met al jouw collega’s. Zo zijn er BBQ’s, fietstochten, skitrips, vrijdagmiddagborrels en nog veel meer activiteiten om kennis te maken met onze bedrijfscultuur. Daarnaast ontvang je:

-         Een marktconform salaris

-         Een leaseauto (waarbij elektrisch rijden een optie is)

-         Een vitaliteitsbudget

-         Verschillende opleiding en cursussen

-         De mogelijkheid om parttime te werken (32, 36 of 40 uur)

 

ÆVO

Als bedrijf zijn wij hard aan het groeien, dit is ook waardoor wij op zoek zijn naar jou ter uitbreiding. Voor jou betekent dit voldoende mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen ÆVO. Met de juiste opleidingen en of cursussen kan jij jezelf bijvoorbeeld door ontwikkelen tot Projectleider

We zijn een platte organisatie waarbij elk teamlid gelijkwaardig meewerkt aan hetzelfde doel. Doordat onze expertise zich richt op projecten en service & onderhoud in de Infrastructuur zullen je werkzaamheden afwisselend en uitdagend zijn.


Solliciteren?

Is de functie van Maintenance Engineer jou op het lijf geschreven en zou je kennis willen maken met ÆVO als werkgever? Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met ons via 088 550 4300 of via solliciteren@aevo.nl.

 

Solliciteren