← terug naar overzicht

Vacature - Cost Engineer (Hoofddorp)

Denk je regelmatig bij je werkzaamheden, is dit nu echt alles? Vind je het leuk om te werken met cijfers en commercieel bezig te zijn? ÆVO heeft voor jou dé uitdaging.


Wat ga je bij ons doen?

In de rol van (Ervaren) Cost Engineer ben je verantwoordelijk voor het op effectieve en efficiënte wijze calculeren en voorbereiden van offertes voor systemen, machines, installaties, bouw, e.d. voor projecten met name gericht op de infra. Dit doe je conform afspraken, specificaties, normen en technisch correcte en concurrerende calculaties tegen juiste kostprijzen. In je functie heb je een aansturende rol richting tenderteams. Om dit doel te bereiken ben je in staat op de juiste wijze te definiëren en interpreteren van de aanwezige bestek- en technische gegevens. Je stelt een realistische kostprijsberekening vast. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en deel je deze kennis met de organisatie, daardoor ben je in staat in alternatieve commerciële oplossingen te denken. Je bent betrokken bij het opstellen en uitwerken van offertes, voert onderhandelingen en geeft advies over een optimale personeelsbezetting. Vanzelfsprekend onderhoudt je contacten met ingenieurs-,architecten-, engineerings(advies)bureaus, aannemers, installateurs, leveranciers en (potentiële) opdrachtgevers. Je stelt aanbestedingen op die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. In deze rol ga je zelf actief op zoek naar tenders waarop AEVO kan aanbieden.


Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met (elektro)technische oriëntatie. Je hebt ervaring in het vakgebied in een projectmatige omgeving, en minimaal 4 jaar ervaring met calculatie en offerte trajecten en openbare aanbestedingen. Je kan je goed inleven in anderen en leert van anderen zodat je de samenwerking kan stimuleren. Je beschikt over een uitstekend vermogen om te plannen, organiseren en te beheersen. Verder ben je accuraat, proactief en ben je in staat problemen te analyseren.


Over ÆVO

In de wereld van aanleg-, service en onderhoudswerkzaamheden zijn er tal van grote spelers op de markt te vinden. AEVO is één van de weinige Mkb’ers die zich succesvol in de markt begeeft. Werken bij AEVO houdt in dat je de mogelijkheid krijgt om jezelf continu te ontwikkelen. Je kan jouw rol zo breed of specialistisch maken als je zelf voor ogen hebt. Als organisatie zijn we continue in beweging waardoor zich tal van mogelijkheden voordoen.


Wat bieden wij?

Een dienstverband met een passend salaris bij een jonge en ondernemende organisatie met een mooie portefeuille aan projecten en opdrachtgevers. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met veel kansen op het gebied van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Aandacht voor de persoon staat bij ons centraal.


Interesse?

Ben jij enthousiast? We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Voor vragen kun je contact opnemen met ons via telefoonnummer 088-5504300.

Solliciteren