← terug naar overzicht

Vacature - Tender Manager (Hoofddorp)

Ben je een Tendermanager en wil je echt een verschil kunnen maken binnen een bedrijf? Dan heeft ÆVO de uitdaging voor jou! Bij ÆVO zijn we op zoek naar een collega die als Tendermanager het aantal gewonnen aanbestedingen weet te verhogen!


Wat ga je doen?

Wanneer je bij ÆVO werkt als Tendermanager ben je degene die zich specialiseert in het binnenhalen van aanbestedingen in de infrastructuur. Hierbij zal je een focus liggen op tunnels, bruggen, en sluizen. ÆVO is in de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler in de markt. We concurreren inmiddels met de grote namen in de markt van Infrastructuur. Daarom wordt van jou verwacht dat je als geen ander weet hoe je het aantal gewonnen aanbestedingen kan verhogen. Dit omdat je zelf veel relevante kennis hebt in de wereld van Infrastructuur. Je houdt je bezig met:

·        Bedenken van het strategisch plan voor de aanbesteding;

·        EMVI plannen maken;

·        calculeren;

·        offertes maken;

·        tendermarkt in kaart brengen en bewerken;

·        contractmanagement – beschermen van risico’s richting klant en leveranciers;

·        overdragen van strategie aanbesteding naar projectmanager.


Jouw rol als Tendermanager is allround waardoor je het volledige proces kunt meemaken. Uiteraard komt hierbij kijken dat je het aanspreekpunt bent voor de klant en leverancier. Je kent de trends en ontwikkelingen op het gebied van Infrastructuur waardoor je in staat bent zelfstandig een tender af te ronden.

Daarnaast vind je het leuk om binding te houden met het bedrijfsbureau en kan je in rustige tijden ondersteunen in de projectvoorbereiding. Dit zorgt ervoor dat je goed contact houdt met je collega’s en de markt.


Wanneer ben je geschikt?

Omdat ÆVO een bedrijf is met ongeveer 15 mensen in dienst zijn we op zoek naar een zelfstandige Tendermanager. Daarom heb je inmiddels minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met tenders en kan deze zelfstandig oppakken. Een tactiek bepalen doe je zowel zelfstandig als in teamverband. Hierbij kan je jouw commerciële denkwijze en netwerk inzetten. Verder heb je:

·        Een HBO-diploma richting Elektrotechniek en kennis van Installatietechniek;

·        kennis van mechanica en hydrauliek is een pré;

·        kennis van UAV, UAV-GC en RAW;

·        ervaring met kostprijsbepaling en calculatie.


Waarom werken bij ÆVO?

ÆVO is als bedrijf in de afgelopen jaren hard aan het groeien en zijn we nog lang niet klaar. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om te blijven ontwikkelen en groeien in jouw rol als Tendermanager. ÆVO is een platte organisatie waarbij iedereen gelijkwaardig meewerkt aan hetzelfde doel. Onze expertise richt zich op de infrastructuur en je zult te maken krijgen met grote projecten. Zo hebben we dit jaar door middel van een tender het onderhoudscontract van drie tunnels in Amsterdam gewonnen. Hierbij gaat het om de IJtunnel, Michiel de Ruytertunnel en de Spaarndammertunnel. Daarom zullen we de aankomende jaren het volledige onderhoud aan de tunnels uitvoeren.


Wat krijg je?

Wanneer je als Tendermanager aan de slag gaat bij ÆVO zal je naast gezelligheid het volgende krijgen:

·        Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring.

·        De mogelijkheid tot het volgen van verschillende opleidingen en cursussen, waaronder interne opleidingen via de Academy.

·        Leuke jaarlijkse activiteiten om al jouw collega’s te leren kennen. Denk aan bbq’s, borrels, teamuitjes, skitripjes, zaalvoetbal etc.

·        Een leaseauto waarin je privé kunt rijden.

·        Een vitaliteitsbudget


Solliciteren?

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan zouden we graag met jou in contact komen. Solliciteer daarom direct via onze site en de sollicitatieknop. We kijken er naar uit om je te spreken! Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature kan je contact opnemen met ons via 088 550 4300 of via solliciteren@AEVO.nl.

 

Solliciteren