← terug naar overzicht

Vacature - Field Service Engineer (Hoofddorp)

ÆVO is op zoek naar een Elektrotechnische Field Service Engineer met veel ambitie! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het werken met beweegbare objecten in de Infra (bruggen, tunnels, gemalen en sluizen) jou wel wat? Kom dan nu werken bij ons!


Als Elektrotechnisch Field Service Engineer zal je de verantwoordelijkheid hebben over objecten zoals bruggen, tunnels, sluizen en gemalen. Je hebt een focus op preventief onderhoud. Ook zal je bezig zijn met het oplossen van complexe storingen op locatie. In jouw werk als Field Service Engineer inspecteer je de objecten in de infra, stel je onderhoudsrapporten op en zal je actief onderhoud uitvoeren. Een veelzijdige functie waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt.


Je zal ook:

  • Je eigen werkzaamheden gedeeltelijk inplannen;
  • Materialen bestellen;
  • Verbeteringen coördineren;
  • Zoeken naar efficiëntere werkwijzen;
  • Onveilige situaties aanpakken.


Samen met jou gaan we op zoek naar een verbetering van het regulier onderhoud!


Wat we bieden

Als Field Service Engineer bij ÆVO krijg je een eigen service bus die je volledig zelf mag inrichten. Uiteraard ontvang je een smartphone en een tablet om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.


Jouw brutosalaris is afhankelijk van jouw ervaring, kennis en opleiding. Daarnaast krijg je een bovengemiddelde toeslag voor de storingsdienst en toeslagen met betrekking tot overwerk en reisuren volgens de CAO. Daarnaast mag je gebruik maken van een vitaliteitsbudget van €200,- per jaar en is een opleiding of training absoluut mogelijk.

Graag bieden we jou ook een plezierige werksfeer en organiseren we volop borrels, teamuitjes, skitrips, zaalvoetbalcompetities, een familie barbecue, etc. Ook is het mogelijk om 32 of 36 uur te werken (met uitzonding van de storingsdienst) zodat je je privéleven met je werktijden kan combineren.

 

Wat verwachten we?

Omdat een diploma niet alles zegt zijn er verschillende mogelijkheden.

1.      Je hebt minimaal een MBO-niveau 3 of MTS diploma in de richting van Elektrotechniek behaald en 5 jaar relevante werkervaring in de Elektrotechniek.

2.      Je hebt een MBO-niveau 4 of MTS Elektrotechniek of Mechatronica en aantoonbare interesse in de Elektrotechniek en Infrastructuur en minimaal 3 jaar werkervaring.


Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B. Heb je kennis van NEN-certificering, dan is dat zeker een pré en je bent bereid om een VCA-Vol te behalen. Als persoon durf je beslissingen te nemen en ben je leergierig en nieuwsgierig.


Omdat je gaat werken als Field Service Engineer in de Infrastructuur zal je ééns per vier weken een storingsdienst draaien. Dit betekent dat je buiten kantoortijden beschikbaar bent om problemen aan de objecten op te lossen. Bovendien kan je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. De VOG kan je aanvragen op kosten van ÆVO. Daarnaast ben je bereid om te werken in het gebied tussen Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

 

Heb je interesse?  

Reageer dan nu gelijk door op de sollicitatieknop te drukken en jouw naam, telefoonnummer, emailadres en CV achter te laten. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de vacature neem dan contact op met ons via 088 550 4300 of solliciteren@AEVO.nl

Solliciteren