← terug naar overzicht

Vacature - Service Monteur

Gaat jouw hart sneller kloppen van installaties aan wegen, bruggen, sluizen, tunnels, havens, boorplatformen, vliegvelden en elektriciteitsnetwerken? Haal jij energie uit het goed en snel oplossen van storingen? Ben jij een Service Monteur Buitendienst in hart en nieren?


Kun jij deze vragen volmondig met JA beantwoorden?


Dan ben jij de Service Monteur Buitendienst die wij zoeken!


Wie zijn wij?

ÆVO is als installatiebedrijf en volle dochter van de technische ondernemersgroep ImProvia. Met onze kundige onderhoudsspecialisten, zijn wij partner in doelmatig onderhoud en projecten bij diverse opdrachtgevers, voornamelijk in de infra maar ook in de energie. Daarbij richt onze visie zich op het vermijden, reduceren of elimineren van de gevolgen van storingen, dit alles volgens een systematische doeltreffende aanpak.


Wat ga je bij ons doen?

Als enthousiaste Service Monteur Buitendienst ga je zelfstandig complexe storingen aan technische installaties oplossen.


Wat houdt dit dan concreet in?

De focus van ÆVO binnen de Infrabranche richt zich op het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van besturingsinstallaties voor verschillende infra-kunstwerken zoals bruggen, tunnels, sluizen en gemalen. De ene dag kan je onderhoud plegen aan de IJtunnel en de andere dag ben je bezig met de renovatie van een sluis. Onlangs is het renovatieproject van de Rozenburgselsuis opgeleverd op het gebied van E en I&A. Naast de geplande onderhoudswerkzaamheden word je ingezet voor storingen op diverse locaties. Hierdoor blijft je baan afwisselend en uitdagend! Bovendien heb je in je werk te maken met complexe installaties die je mag testen, kalibreren en inbedrijfstellen. Als Service Monteur Buitendienst ga je ook nog eens inspecties verrichten en ben je een belangrijk contactpersoon voor de klant.


Wat verwachten wij van jou?

Je hebt minimaal een MTS of MBO 4 elektrotechniek en deze bij voorkeur aangevuld met vakgerichte opleidingen. Je hebt aantoonbare werkervaring met technische installaties binnen de infra. Je bent bereid mee te draaien in storingsdiensten (1x per 4 weken) en vindt het dan ook geen probleem om op onregelmatige tijden te werken. Als persoon herken je jezelf in de volgende competenties: flexibel, leergierig en communicatief vaardig. Bij voorkeur woon je tussen regio Rotterdam en regio Amsterdam in zodat je reistijd naar de locaties beperkt is.

Solliciteren