← terug naar overzicht

Vacature - Electrical Engineer

Zoek je een uitdagende en afwisselende functie als Electrical Engineer in Breda waarbij je te maken krijgt met automatisering in de Machinebouw? Heb je interesse in beweegbare infra en industrie? Kom dan werken bij FMI – ImProvia en krijg de mogelijkheid om jezelf breed te ontwikkelen!


Jouw werkzaamheden als Electrical Engineer bestaan onder andere uit:

·        Zorgen voor de aanlevering en uitwerking van engineering voor installaties volgens de geldende normen en wensen van een opdrachtgever op basis van een specificatie.

·        Zorgen voor het aanleveren en uitwerken van een basis-, functioneel-, definitief- en detailontwerp.

·        Zorg dragen voor een uniformering van de output van de afdeling door werkinstructies en aanwijzingen richting tekenaars.

·        Het technisch inkoopdossier afgestemd op aanvragen en prijzen.

·        Opstellen van een eenvoudige gebruikshandleiding bij de ontworpen installaties ten behoeve van de klant.

·        Kwaliteit van het afgeleverde werkt, ziet toe op de toepassing van de wettelijke en bedrijfsregels en richtlijnen.

·        Systematische ordening van project documenten en tekeningen in een archief.


Als Electrical Engineer herken je jezelf in het volgende:

·        Minimaal 3 jaar ervaring als engineer.

·        Ervaring met ontwerpen, detailleren van multidisciplinaire systemen.

·        Een hbo-diploma in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica of een MBO Elektrotechniek en relevante technische hbo-opleiding zoals Technische Informatica of Werktuigbouwkunde.

·        Kennis van E-Plan is een pré.

·        Kennis van energietechniek is een pré.


Wat krijg jij:

Je ontvangt als Electrical Engineer een salaris van €2900 tot €3500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 30 vakantiedagen met mogelijkheid om deze bij te kopen;
  • een lease-auto die je privé kunt rijden, een telefoonregeling en een laptop
  • vitaliteitsbudget van € 200 per jaar;
  • goede pensioenregeling;
  • veel activiteiten met je collega’s zoals BBQ’s, pub quiz, wielerrondes, borrels, skitrips etc.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. We bieden je opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten. Verder bieden wij je uiteraard interessante uitdagende technische projecten!


Waarom werken bij FMI-ImProvia?

Wanneer jij als Electrical Engineer werkt bij FMI – ImProvia zal je in aanraking komen met veel verschillende technieken in de Industrie, Infra en Energie. Je zal dagelijks worden uitgedaagd om je te verdiepen in diverse technieken. Dit kan door te werken bij en met verschillende opdrachtgevers in vakgebieden als Machinebouw, Hightech en Robotica.


Bij FMI-ImProvia krijg je als medewerker van FMI-ImProvia de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Je kan ‘out of the box’ denken en vindt het prettig om te werken bij een open organisatie, waar een hoge mate van onbevangenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid belangrijk is.

Binnen FMI-ImProvia zijn 200 gepassioneerde engineers en technici werkzaam die elke dag met plezier nieuwe uitdagingen aangaan. Hierdoor bieden wij onze klanten de best mogelijke oplossingen. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het succes van onze klanten door het inzetten van technologie. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. 


Interesse?

Zoek jij een functie waarbij je veel afwisseling en uitdaging kunt verwacht op technische gebied? Wil jij jezelf daarnaast breed ontwikkelen als engineer? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature of FMI – ImProvia neem dan contact op met Sanne Gebre via 0655334517 of via solliciteren@Improvia.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.

Solliciteren