← terug naar overzicht

Vacature - Mechanical Engineer

Ben je als mechanical engineer in Breda toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je interesse in Machinebouw voor de Industrie? Dan heeft ImProvia de baan voor jou!


Jouw werkzaamheden als mechanical engineer bestaan onder andere uit:

 • Uitwerken en engineeren van installaties volgende geldende normen en wensen van de klant op basis van een specificatie.
 • Uitwerken van een basis, functioneel, definitief en detailontwerp waarbij direct met de projectleider en/of de opdrachtgever wordt afgestemd.
 • Zorg dragen voor uniformering van de output van de afdeling door werkinstructies en aanwijzingen aan tekenaars en constructeurs.
 • Verantwoordelijk voor het technisch inkoopdossier afgestemd op aanvragen en prijzen.
 • Systematische ordening van projectdocumenten en tekeningen in een archief, dat ook voor anderen toegankelijk is.


Als mechanical engineer herken je jezelf in het volgende:

 • Je hebt een afgeronde HBO / HTS opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechanica, Mechatronica of een andere relevante opleiding.
 • Je hebt ervaring in het construeren in verschillende CAD-programma’s zoals, Solid Edge Inventor, SolidWorks of AutoCad.
 • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring als Engineer in de Machinebouw.
 • Je hebt ervaring met ontwerpen, detailleren en beoordelen van diverse specifieke systemen.
 • Je bent communicatief vaardig, toont lef, bent ambitieus en accuraat.


Wat krijg jij

Zodra je aan de slag gaat als mechanical engineer bij ImProvia in Breda kom je terecht in een ambitieuze werkomgeving. Er is een focus op de waarde en kennis van elke individu binnen de organisatie. We zetten in op een individueel ontwikkeling voor elke medewerker. Je krijgt te maken met technisch uitdagende opdrachten en projecten. Daarnaast ontvang je:

 • Een salaris tussen de € 2800,- en €3500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur per week.
 • Een lease-auto die je privé kunt rijden
 • Een goede pensioenregeling
 • Veel verschillende activiteiten waarbij je al je collega’s leert kennis. Denk hierbij aan BBQ’s, pub quizzen, wielerrondes, borrels, skitrips, etc.


Waarom werken bij FMI-ImProvia?

Wanneer jij als mechanical engineer werkt bij FMI – ImProvia zal je in aanraking komen met veel verschillende technieken in de Industrie, Infra en Energie. Je zal dagelijks worden uitgedaagd om je te verdiepen in diverse technieken. Dit kan door te werken bij en met verschillende opdrachtgevers in vakgebieden als Machinebouw, Hightech en Robotica.

Bij FMI-ImProvia krijg je als medewerker van FMI-ImProvia de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Je kan ‘out of the box’ denken en vindt het prettig om te werken bij een open organisatie, waar een hoge mate van onbevangenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid belangrijk is.


Binnen FMI-ImProvia zijn 200 gepassioneerde engineers en technici werkzaam die elke dag met plezier nieuwe uitdagingen aangaan. Hierdoor bieden wij onze klanten de best mogelijke oplossingen. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het succes van onze klanten door het inzetten van technologie. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. 


Interesse?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden om als mechanical engineer aan de slag te gaan bij ImProvia in Breda? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton!

Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze Recruiter Sanne Gebre via 06 5533 4517 of mail naar solliciteren@ImProvia.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.

Solliciteren