← terug naar overzicht

Vacature - HBO stage Technische Bedrijfskunde

Op zoek naar een stage? Volg jij de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde? Lees snel verder!


ÆVO is groeiende en heeft meer en meer behoefte om kritische werkprocessen te gaan ontwikkelen, vastleggen en borgen.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een HBO stagiair Technische Bedrijfskunde!


We zijn ISO 9001 gecertificeerd, maar met name op het gebied van Asset management en Storingen en Onderhoud is er behoefte aan meer helderheid / duidelijkheid van werkwijzen.

Dit om de belangrijkste processen helder te krijgen, minder afhankelijk te maken van een aantal sleutelfunctionarisen, en risico’s te verlagen en klanttevredenheid te verhogen.

Ook een goede overdraagbaarheid van werk is van belang. Uiteindelijk moet dit gaan leiden tot een ISO 50001 certificering voor eind 2022. De opdracht maakt deel uit van dit traject.


Wat ga je doen als Stagiair HBO Technische Bedrijfskunde bij ÆVO?

·       Indien je bij ÆVO stage loopt of afstudeert ga je meewerken als een spin in het web om bovenstaande processen overeen te komen binnen de organisatie, ze uit te werken en mee te denken/werken aan de implementatie daarvan.


Wat vragen wij:

·       Je studeert HBO Technische Bedrijfskunde en zoekt een 3e of 4e jaars stage.

·       Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal is daarbij een must. Je moet heel goed tussen de regels door kunnen luisteren en lezen om met elkaar dit ontwikkel- en proces verbeter traject tot een succes te maken.

·       Prettig in de omgang, assertief en organiserend vermogen

·       Goede beheersing van MS Office en MS Visio zijn een pre.


Wij bieden

  • Een goede stage vergoeding
  • Een leerzame stage bij een bedrijf wat volop in beweging is
  • Een leuke informele groep collega’s


Over ÆVO

In de wereld van aanleg-, service en onderhoudswerkzaamheden zijn er tal van grote spelers op de markt te vinden. AEVO is één van de weinige Mkb’ers die zich succesvol in de markt begeeft. Werken bij AEVO houdt in dat je de mogelijkheid krijgt om jezelf continu te ontwikkelen. Als organisatie zijn we continue in beweging waardoor zich tal van mogelijkheden voordoen. Benieuwd hoe een loopbaan er kan uitzien?


Solliciteren?

Solliciteer via de sollicitatiebutton, dan nemen we binnen enkele dagen contact op.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature neem dan contact op met Wilbert de Jongh (Recruitment Coordinator) op telefoonnummer 06-86 83 89 63.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door onder andere uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Solliciteren