← terug naar overzicht

Vacature - Senior Mechanical Engineer

Samen met je ontwerpteam zoek je, als Senior Mechanical Engineer, naar oplossingen voor uiteenlopende mechanische vraagstukken. Omdat jij altijd het overzicht bewaart en jouw vraagstuk van alle hoeken bekijkt, bouw je samen machines voor de meest uiteenlopende toepassingen.


Wat ga je doen?

Je bent van klantvraag tot oplevering bij jouw projecten betrokken. Aan het begin van het project neem jij het voortouw in het uitwerken en aanleveren van het ontwerp. Van basisontwerp tot detailontwerp; jij pakt het zelfstandig op en coördineert goed met je klant en je leidinggevende. Je zorgt dat jouw ontwerpteam met de neuzen dezelfde kant op staat, door jouw tekenaars en constructeurs duidelijke sturing en aanwijzingen te geven. We kunnen je ook zonder problemen richting onze klanten sturen, want je bent in staat om een klantvraag direct om te zetten in een concept.


Verder help je ons door:

 • jouw planning en budget minutieus na te leven en de kostprijzen van materiaal en man-uren altijd in je achterhoofd te houden.
 • goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers.

 

Jij bent

Iemand die elke dag beter wil worden in je werk. Je wil elke dag leren en elke dag nieuwe oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken vinden. Je gaat voor je kansen bij FMI ImProvia, omdat je wil groeien en wil bewijzen dat je klaar bent voor het grote werk. Verder behoud je altijd het overzicht en worden we dankzij jouw extensieve voorbereidingen nooit verrast tijdens projecten. Jij was namelijk al lang voorbereid op alle mogelijke scenario’s. En het allerbelangrijkste: niemand hoeft jou ooit aan het werk te zetten, want je bent altijd al zelfstandig begonnen. Verder zien we graag het volgende op jouw cv:

 • Een hbo-diploma in werktuigbouwkunde of mechatronica.
 • Ruime ervaring in projectmatige engineering en machinebouw.

 

Wat krijg je van ons?

Om te beginnen: een baan waar je als vakman helemaal los kunt. Je hebt ontzettend veel vrijheid om vraagstukken op jouw manier op te lossen en kunt de volle verantwoordelijkheid pakken in ieder project. Wat je verder krijgt?

 • Een vast contract met een maximum brutomaandsalaris van €4800.
 • Een auto van de zaak.
 • Een loopbaancoach en mentor om je te helpen bij je ontwikkeling.
 • Een opleidingsbudget, die zelf mag besteden.
 • Een vitaliteitsbudget; zodat je heel goedkoop naar de sportschool kan.
 • Kennissessies met je vakgenoten.
 • Barbecues, skitrips (ook bijna gratis), wielerrondes en uitgebreide borrels met je collega’s.

 

FMI ImProvia

Wij zorgen dat de oplossingen van morgen vandaag al klaar zijn voor gebruik. Met een groot team van echte experts helpen we klanten met alle mogelijke engineeringsoplossingen. Het varieert van bedenken, engineeren en bouwen van hele machinelijnen tot het ontwikkelen van batterijen voor robotische transportsystemen.


Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe Senior Mechanical Engineer? Stuur dan een email met je cv en een korte motivatie naar solliciteren@FMI-ImProvia.com. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan even met 06-55334517 dan staat Sanne Gebre, onze Recruiter, je graag te woord. Zorg wel dat je jouw sollicitatie voor 20 oktober 2021 opstuurt, want daarna gaan we over tot selectiegesprekken.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.

Solliciteren