← terug naar overzicht

Vacature - Senior Mechanical Engineer

Jij, onze Senior Mechanical Engineer, zoekt uit wat je klanten willen en verandert abstracte mechanische ideeën in werkende machines. Omdat je een vakgek bent, schieten bij iedere klantvraag direct de mogelijke uitwerkingen door je hoofd. Je bespreekt de mogelijkheden met jouw klant en gaat direct aan de slag met de uitwerking.


Wat ga je doen?

Je bent het eerste station in de uitwerking van grote plannen. Je inventariseert wat je klant nodig heeft, bouwt de machine (of deel van de machine) in je hoofd en stelt jezelf de belangrijkste vragen. Hoeveel uren heb ik nodig? Wat kost het materiaal? Welke expertise heb ik nodig om dit te realiseren en heb ik die expertise al in huis? Zodra dat uit de weg is zet je het daadwerkelijke ontwerptraject op. Je maakt samen met jouw collega's een basisontwerp en blijft betrokken bij het proces tot het detailontwerp (goedgekeurd door je leidinggevende en klant) op tafel ligt. Dankzij jouw voorbereiding kunnen jouw collega’s met een solide plan van aanpak aan de slag met het realisatieproject en kan FMI ImProvia haar beloftes naar de klant waarmaken. Uiteraard haak je nog regelmatig aan in dit project. 


Verder help je ons door:

 • gebruikershandleidingen, onderhouds- en kwaliteitsplannen bij de ontworpen installaties te schrijven;
 • het technische inkoopdossier bij te houden;
 • voor een vlekkeloze ordening van jouw projectdocumenten te zorgen;
 • goede contacten te onderhouden met onze leveranciers.

 

Jij bent

Iemand die elke dag beter wil worden in je werk. Je wil elke dag leren en elke dag nieuwe oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken vinden. Je gaat voor je kansen bij FMI ImProvia, omdat je wil groeien en wil bewijzen dat je klaar bent voor het grote werk. Verder behoud je altijd het overzicht en worden we dankzij jouw extensieve voorbereidingen nooit verrast tijdens projecten. Jij was namelijk al lang voorbereid op alle mogelijke scenario’s. En het allerbelangrijkste: niemand hoeft jou ooit aan het werk te zetten, want je bent altijd al zelfstandig begonnen. Verder zien we graag het volgende op jouw cv:

 • Een hbo-diploma in mechatronica of werktuigbouwkunde.
 • Ruime ervaring in projectmatige engineering.

 

Wat krijg je van ons?

Om te beginnen: een baan waar je als vakman helemaal los kunt. Je hebt ontzettend veel vrijheid om vraagstukken op jouw manier op te lossen en kunt de volle verantwoordelijkheid pakken in ieder project. Wat je verder krijgt?

 • Een maximum brutomaandsalaris van €4800.
 • Een opleidingsbudget, die zelf mag besteden.
 • Een vitaliteitsbudget; zodat je heel goedkoop naar de sportschool kan.
 • Kennissessies met je vakgenoten.
 • Barbecues, skitrips (ook bijna gratis), wielerrondes en uitgebreide borrels met je collega’s.


FMI ImProvia

Wij zorgen dat de oplossingen van morgen vandaag al klaar zijn voor gebruik. Met een groot team van echte experts helpen we klanten met alle mogelijke engineeringsoplossingen. Het varieert van het bouwen van grote lithografiemachines tot het maken van batterijen voor robotische transportsystemen.


Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe Senior Mechanical Engineer? Stuur dan een email met je cv naar sollicitieren@FMI-ImProvia.com of solliciteer via de sollicitatieknop. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan even met 06 5533 4517 dan staat Sanne Gebre, onze Recruiter, je graag te woord. {Reageer wel voor [datum], want daarna gaan we over op selectiegesprekken.}

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.

Solliciteren